De afgelopen jaren is de populariteit van barbecueën enorm gegroeid. En terecht, want het is een heerlijke manier om je eten te bereiden. Ik gebruik bewust het woord eten want de tijd dat de BBQ alleen wordt gebruikt voor speklappen en kant-en-klare hamburgers heb ik inmiddels ver achter mij gelaten. Ik zie de BBQ echt als verlengstuk van de keuken. De afgelopen jaren heb ik geleerd hoe ik een avondvullend diner op de BBQ kan bereiden. Van heerlijke voorgerechten, spannende hoofdgerechten en betoverende nagerechten, alles is mogelijk gebleken! Hoe gaaf is dat!?
Ik geniet elke keer weer van barbecueën. Zodra ik het geknetter van het houtskool hoor en de heerlijke lucht weer ruik, begint mijn hart sneller te kloppen. Het mooiste vind ik de stilte zodra mijn gasten aan het eten zijn. Ogen zijn gesloten en een glimlach ontstaat. Dat is waar ik het voor doe!
Ik hoop dat ik met mijn enthousiasme jou als lezer en liefhebber kan aansteken. Wij gaan dan ook zeker door met het maken van spannende gerechten, interessante blogs en leuke video’s! Wij kunnen al niet meer zonder BBQproof, nu jij nog! #dontskipbbqday
De afgelopen jaren is de populariteit van barbecueën enorm gegroeid. En terecht, want het ...
De afgelopen jaren is de populariteit van barbecueën enorm gegroeid. En terecht, want het ...
De afgelopen jaren is de populariteit van barbecueën enorm gegroeid. En terecht, want het ...
De afgelopen jaren is de populariteit van barbecueën enorm gegroeid. En terecht, want het ...
Blijf op de hoogte van al onze recepten, tips en BBQ-avonturen