• Filter berichten

star_rate

Samenwerken

star_rate
Samenwerken

Wat leuk dat je interesse hebt om met ons te willen samenwerken. Kort over ons; Wij zijn in mei 2016 gestart met dit avontuur en genieten er nog elke dag van! Vooral omdat we onze passie mogen delen en zoveel enthousiaste reacties krijgen op onze gerechten, tips, reviews en vlogs! En dat zie je terug in onze bezoekersaantallen: we zijn in mei 2016 begonnen met 400 bezoekers en in december 2017 werd onze site bezocht door 17.000 bezoekers! We verwachten deze groei in 2018 zeker door te kunnen zetten. Er zullen namelijk flink wat recepten en video’s bij komen om nog meer fans te bereiken! We verwachten in 2018 gemiddeld 10.000 unieke bezoekers per maand.


Samenwerken

We krijgen veel vragen over samenwerken, hier staan wij zeker voor open. Samenwerken komt voor ons wel van twee kanten en het is voor ons erg belangrijk dat we dicht bij ons zelf kunnen blijven. Daarom zullen wij nooit een blog en/of vlog maken van een dienst of product waar we geen goed gevoel bij hebben. Hier zijn we uiteraard volledig transparant in. Samenwerken kan op verschillende manieren. Denk aan banners, recepten, vlogs een review of bijvoorbeeld een give- away actie.


Sponsoren

Naast samenwerkingen is het ook mogelijk om sponsor van BBQproof te worden. Dankzij sponsorschap kunnen wij onze site draaiende houden en kunnen wij onze fans blijven inspireren. In ruil voor het sponsorschap geven wij jou bijvoorbeeld de ruimte om op onze site te adverteren.


Objectief

Zowel voor samenwerkingen als sponsoring is het voor ons belangrijk om objectief te zijn. Wij laten ons nooit verplichten om iets te schrijven. Alle teksten schrijven we zelf en zijn oprecht. In onze huidige samenwerkingen en sponsoring zijn we ook altijd vrij gelaten in wat we doen.


Onze sponsoren

Meatfish
Wij barbecueën al enige tijd met de producten van Meatfish en zijn daarom erg trots dat hij ons in 2018 sponsort. Meatfish is een online slager en viswinkel waar je terecht kunt voor alle soorten vlees, vis, wild en gevogelte. Hij heeft een aantal pick-up points en bezorgt in heel Nederland.

Weber Original Store Amersfoort
Sinds de opening in 2017 komen wij graag bij de Weber Original Store in Amersfoort. In de ruim opgezette winkel word je overspoeld met alle Weber artikelen die je maar kunt verzinnen. Het enthousiaste en ervaren personeel maken van een bezoek aan de winkel een echte belevenis. Hoe gaaf is het dan ook dat zij ons sponsoren in 2018!

BAST BBQ-kokoskool
BAST BBQ kokos briketten is een initiatief van Jeroen Janssens die in zijn geboorteland Indonesië zag hoe er op de bast van kokosnoten werd gegrild. Normaal gesproken is de bast van de kokosnoot een afvalproduct maar nu wordt deze dus verwerkt tot briketten voor de BBQ! Ideaal voor lange BBQ-sessies. Wij vinden dit een superleuk initiatief en zijn daarom enorm trots dat BAST ons in 2018 sponsort.

The Goodplace
Onze website hebben wij laten maken door webbureau ‘The Goodplace’. Zij verdienen dan ook zeker een plek op deze pagina want wij zijn er trots op om met hen samen te werken. Van het eerste design tot de puntjes op de I hebben zij verzorgd. De mannen van ‘The Goodplace’ doen dus absoluut hun naam eer aan.

Heb je interesse om met ons samen te werken op wat voor manier dan ook? Stuur dan een e-mail naar info@bbqproof.nl

Onze favorieten

Côte de Boeuf

Wat leuk dat je interesse hebt om met ons te willen samenwerken. Kort over ons; ...

Bekijk recept play_arrow
Diamanthaas

Wat leuk dat je interesse hebt om met ons te willen samenwerken. Kort over ons; ...

Bekijk recept play_arrow

Blijf op de hoogte van al onze recepten, tips en BBQ-avonturen