• Filter berichten

star_rate

Samenwerken

star_rate
Samenwerken

Wat leuk dat je interesse hebt om met ons te willen samenwerken. Kort over ons; Wij zijn in mei 2016 gestart met dit avontuur en genieten er nog elke dag van! Vooral omdat we onze passie mogen delen en zoveel enthousiaste reacties krijgen op onze gerechten, tips, reviews en vlogs! En dat zie je terug in onze bezoekersaantallen: we zijn in mei 2016 begonnen met 400 bezoekers, in december 2017 zaten we op 12K unieke bezoekers en in december 2018 werd onze site door 30K unieke fans bezocht met ruim 69K weergaven! Ondertussen staat de teller in mei 2020 op ruim 121K weergaven waarvan ruim 83K uniek! Heel 2020 hebben wij ruim 1 miljoen (!) weergaven gehaald! Een ongekende groei waar we ook erg trots op zijn. Natuurlijk stopt het hier niet, door samenwerkingen is er voor ons ook steeds meer mogelijk en blijven we groeien. Er zullen nog veel meer recepten en video’s volgen om nog meer fans te bereiken.


Samenwerken

We krijgen veel vragen over samenwerken, hier staan wij zeker voor open. Samenwerken komt voor ons wel van twee kanten en het is voor ons erg belangrijk dat we dicht bij ons zelf kunnen blijven. Daarom zullen wij nooit een blog en/of vlog maken van een dienst of product waar we geen goed gevoel bij hebben. Hier zijn we uiteraard volledig transparant in. Samenwerken kan op verschillende manieren. Denk aan banners, recepten, vlogs een review of bijvoorbeeld een give- away actie.


Sponsoren

Naast samenwerkingen is het ook mogelijk om sponsor van BBQproof te worden. Dankzij sponsorschap kunnen wij onze site draaiende houden en kunnen wij onze fans blijven inspireren. In ruil voor het sponsorschap geven wij jou bijvoorbeeld de ruimte om op onze site te adverteren.


Objectief

Zowel voor samenwerkingen als sponsoring is het voor ons belangrijk om objectief te zijn. Wij laten ons nooit verplichten om iets te schrijven. Alle teksten schrijven we zelf en zijn oprecht. In onze huidige samenwerkingen en sponsoring zijn we ook altijd vrij gelaten in wat we doen.


Onze sponsoren

Weber
Weber heeft weinig introductie nodig, het is het bekendste BBQ-merk van de wereld. Zo zijn ook wij zoals vele van jullie begonnen met barbecueën op een Weber Original Kettle en in de loop der jaren zijn we echt fan geworden. Daarom zijn we ook erg trots dat we nu met Weber samenwerken.
Meatfish
Wij barbecueën al enige tijd met de producten van Meatfish en zijn daarom erg trots dat hij ons sinds 2018 sponsort. Meatfish is een online slager en viswinkel waar je terecht kunt voor alle soorten vlees, vis, wild en gevogelte. Hij heeft een aantal pick-up points en bezorgt in heel Nederland.
Grillking
Elke grillmaster heeft houtskool, aanmakers en rookhout nodig. Wij zijn dan ook blij dat Grillking ons sponsort.
Van Beekum Specerijen
De kruiden en rubs die wij gebruiken komen van Van Beekum. Zij hebben al ruim 110 jaar ervaring in kruiden en specerijen. Dat lijkt ons voldoende ervaring en dus een mooie partner voor BBQproof!
The Goodplace
Onze website hebben wij laten maken door webbureau ‘The Goodplace’. Zij verdienen dan ook zeker een plek op deze pagina want wij zijn er trots op om met hen samen te werken. Van het eerste design tot de puntjes op de I hebben zij verzorgd. De mannen van ‘The Goodplace’ doen dus absoluut hun naam eer aan.

Heb je interesse om met ons samen te werken op wat voor manier dan ook? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Onze favorieten

Côte de Boeuf
Gerben

Wat leuk dat je interesse hebt om met ons te willen samenwerken. Kort over ons; ...

Bekijk recept play_arrow
Diamanthaas
Gerben

Wat leuk dat je interesse hebt om met ons te willen samenwerken. Kort over ons; ...

Bekijk recept play_arrow

Blijf op de hoogte van al onze recepten, tips en BBQ-avonturen