• Filter berichten

star_rate

Samenwerken

star_rate
Samenwerken

Samenwerken met BBQproof

We krijgen veel vragen over samenwerken, hier staan wij zeker voor open. Samenwerken komt voor ons wel van twee kanten en het is voor ons erg belangrijk dat we dicht bij ons zelf kunnen blijven. Daarom zullen wij nooit een blog en/of vlog maken van een dienst of product waar we geen goed gevoel bij hebben. Hier zijn we uiteraard volledig transparant in. Samenwerken kan op verschillende manieren. Denk aan banners, recepten, vlogs een review of bijvoorbeeld een give- away actie.

» In 2023 werd BBQ bezocht door 447.7K unieke bezoekers met 1.1 miljoen weergaven

Heb je interesse om met ons samen te werken op wat voor manier dan ook? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Objectief

Zowel voor samenwerkingen als sponsoring is het voor ons belangrijk om objectief te zijn. Wij laten ons nooit verplichten om iets te schrijven. Alle teksten schrijven we zelf en zijn oprecht. In onze huidige samenwerkingen en sponsoring zijn we ook altijd vrij gelaten in wat we doen.

Merken waar wij mee samen werken:

Napoleon
Dé marktleider in Gas BBQ’s maar ook de houtskool BBQ van Napoleon is een favoriet onder veel grillers.
Barbecook
Van vuurschaal tot kamado BBQ. Barbecook heeft alles voor de liefhebber van buiten kokkerellen. De houtskool BBQ van Barbecook is uniek door haar ovale vorm.
Severin
Severin ken je misschien wel van de keukenmachines. Van hakmolen tot tosti ijzer, ze hebben het in huis. Ook hebben zij een elektrische BBQ op de markt gebracht die vriend en vijand verbaast.
Grillking
Elke grillmaster heeft houtskool, aanmakers en rookhout nodig. Wij zijn dan ook blij dat Grillking ons sponsort.
Van Beekum Specerijen
De kruiden en rubs die wij gebruiken komen van Van Beekum. Zij hebben al ruim 110 jaar ervaring in kruiden en specerijen. Dat lijkt ons voldoende ervaring en dus een mooie partner voor BBQproof!
The Goodplace
Onze website hebben wij laten maken door webbureau ‘The Goodplace’. Zij verdienen dan ook zeker een plek op deze pagina want wij zijn er trots op om met hen samen te werken. Van het eerste design tot de puntjes op de I hebben zij verzorgd. De mannen van ‘The Goodplace’ doen dus absoluut hun naam eer aan.

 

Onze favorieten

Côte de Boeuf
Gerben

Samenwerken met BBQproof We krijgen veel vragen over samenwerken, hier staan wij zeker ...

Bekijk recept play_arrow
Diamanthaas
Gerben

Samenwerken met BBQproof We krijgen veel vragen over samenwerken, hier staan wij zeker ...

Bekijk recept play_arrow

Blijf op de hoogte van al onze recepten, tips en BBQ-avonturen