Mango rode peper laksaus
Ca. 10 min
Ingredienten
1 Mango
2 a 3 el honing
1/2 rode peper zonder zaadlijst
1 limoenen
1 teen knoflook
Mango rode peper laksaus
Deze verrassende laksaus van mango en rode peper is een feestje. Wanneer je mango pureert krijg je een soort appelmoes alleen dan van mango. Het zit boordevol suiker en dus perfect om te karamelliseren. Voor de balans en extra smaak heb ik nog rode peper, limoen en knoflook toegevoegd. Het lijkt bijna wel op een mango-chilisaus alleen dan wat dikker.
Bereiding
Voorbereiding
Ca. 10 min
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in stukken. Snijd de halve peper doormidden en haal de helft van de zaadjes eruit. Eventueel kan je ook alle zaadjes eruit halen als je niet van pittig houdt. Je kan altijd nog wat toevoegen. Plet de knoflook en snijd in kleine stukjes.
Bereiding
Voeg de mango, peper, honing, limoen en knoflook in een keukenmachine en mix door elkaar tot een gladde saus.

Bastiaan
BBQ-en draait voor mij om lekker eten en gezelligheid. Samen met familie of vrienden genieten van heerlijke gerechtjes van de BBQ. Of het nu vis, vlees of vegetarisch is. Het liefst steek ik de BBQ elke dag aan!
Lees meerVergelijkbare recepten
star_rate
De lekkerste zelfgemaakte burgersaus
Het burgersaus recept dat je in huis moet hebben!

Eigen gemaakte satésaus
Zelfgemaakte pindasaus in een paar minuten op tafel? Jazeker!

Zelfgemaakte pepersaus
Misschien wel de lekkerste warme saus voor bij jouw gerechten!
Nog geen berichten
Laat een reactie achter