BBQ borrelbrood met chorizo en kaas
Ca 15 mins.
Ingredienten
1 stokbrood met kruidenboter (kant-en-klaar)
5 plakjes chorizo (afhankelijk van hoeveel sneetjes er in het brood zitten)
Geraspte kaas
BBQ borrelbrood met chorizo en kaas
Het stokbroodje met in het midden kruidenboter, wie kent het niet?! Een heerlijk vers stokbrood, knapperig van buiten en zacht van binnen met romige kruidenboter. De geur van dit vers gebakken stokbrood verspreidt altijd een heerlijke geur door de tuin. Deze klassieker komt bij veel BBQ’s of borrels voorbij. Ook bij ons thuis was het een favoriet broodje. Maar wij vonden het tijd worden om draai aan deze klassieker te geven, door charizo en geraspte kaas er aan toe te voegen.. En voilà je krijgt een Spaans BBQ-tapasbrood!
Dit is de perfecte snack voor bij de borrel of als voorgerecht bij een gezellig etentje. Dit borrelbrood recept is makkelijk te maken en ziet er feestelijk uit. En het beste van alles is dat het ontzettend lekker is! Probeer het zelf eens uit en laat je smaakpapillen verwennen door deze heerlijke combinatie van stokbrood, kruidenboter, chorizo en geraspte kaas.
Bereiding
Voorbereiding
Ca. 5 minuten
Bereid je BBQ voor om de indirect te grillen op ongeveer 200°C.
Halveer de plakjes chorizo. Snijd het stokbrood kruidenboter iets verder in. Stop de halve plakjes chorizo in het brood en bestrooi met de geraspte kaas.


Bereiding
Ca. 10 minuten
Leg het stokbrood kruidenboter op de indirecte kant van de BBQ, dus weg van de hitte. Bak het brood af in ongeveer 10 minuten en dat de kaas gesmolten is en serveer direct.

Eet smakelijk!

Disclaimer
Niels
Mijn doel is om jou met spannende gerechten, interessante blogs en leuke video’s te inspireren! Wij kunnen niet meer zonder BBQproof, nu jij nog! #dontskipbbqday
Lees meerVergelijkbare recepten
star_rate
Gehaktbal van de BBQ – Guilty pleasure van BBQproof
Een supermalse gehaktbal van de BBQ? Jazeker!
Nog geen berichten
Laat een reactie achter