
Traditioneel paling roken op de Weber Smokey Mountain
Deze ambacht is ook op een moderne BBQ mogelijk!

Gegrilde groene asperges met ontbijtspek
Dit gerechtje kan je het hele jaar door maken!

Verrassende aubergine borrelsnacks met Dirk van Duijvenbode
Krokante aubergine stick & een bacon-kaas aubergine stick

Griekse Gyros zonder spit van de BBQ met zelfgemaakte tzatziki
Gyros zonder spit op de BBQ gemaakt!

Gegrilde (rib eye) steak met groene salsa
Het vlees wordt op de snijplank geserveerd in de saus

New York style pastrami | Gepekelde en gerookte puntborst (brisket)
Brisket trimmen, pekelen, roken en laten rijpen. Dit is BBQ 2.0.

Broodje Cevapcici – Gekruide worstjes van gehakt
Dit broodje van de Balkan is echt een enorme verrassing!

Chimichurri Spatchcock chicken met gegrilde groenten
De smaak en geur van deze kip is ongekend lekker!

Malse Italiaanse kipfilet met pancetta, Parmezaanse kaas, pesto en pijnboompitjes
Waan je in Italie met deze heerlijk malse kipfilet met pesto, parmezaan en pijnboompitten

Malse Ossenhaas met rozemarijn en knoflookjus
Een heerlijk malse ossenhaas geserveerd met een smaakvolle jus. Gegarandeerd watertanden!