Niels Cherrycoke Chicken Wings

Kip met kers? Yep, zeker de moeite waard!

Bekijk recept play_arrow
Niels Sparerib sandwich

Onze inzending van het BBQ magazine!

Bekijk recept play_arrow
Niels Kalfsentrecote met salsa verde

Kalf, het meest veelzijdige stukje vlees, Kalf!

Bekijk recept play_arrow
Bastiaan Sticky mango-limoenkip op het spit

Sappige kip van het spit; wat wil je nog meer?!

Bekijk recept play_arrow
Bastiaan Krokante uienringen

Krokante uienringen van de BBQ? Zekers! Proef en je wilt nooit meer anders.

Bekijk recept play_arrow
Niels Pulled pork met honing en Whiskey

Oef! Een procureur geïnjecteerd met honing en whiskey! Do we need to say more?

Bekijk recept play_arrow
Niels Oosterse spareribs met gember-karamelsaus

De smaak van 5 spices en karamel laten je stralen!

Bekijk recept play_arrow
Bastiaan Licht gerookte kippenvleugels

Kippenvleugels met een lichte rooksmaak. Perfect voor op een feestje.

Bekijk recept play_arrow
Bastiaan Gegrilde rosbief met mosterd en rozemarijn

Een mooie rosbief ingesmeerd met mosterd, worcestersaus en rozemarijn.

Bekijk recept play_arrow
Niels Beenham met honing-mosterdsaus

De klassieker voor op zondag, Kerst of een andere dag natuurlijk...

Bekijk recept play_arrow