
Gegrilde groene asperges met ontbijtspek
Dit gerechtje kan je het hele jaar door maken!

Verrassende aubergine borrelsnacks met Dirk van Duijvenbode
Krokante aubergine stick & een bacon-kaas aubergine stick

Griekse Gyros zonder spit van de BBQ met zelfgemaakte tzatziki
Gyros zonder spit op de BBQ gemaakt!

Gegrilde (rib eye) steak met groene salsa
Het vlees wordt op de snijplank geserveerd in de saus

Broodje Cevapcici – Gekruide worstjes van gehakt
Dit broodje van de Balkan is echt een enorme verrassing!

Malse Ossenhaas met rozemarijn en knoflookjus
Een heerlijk malse ossenhaas geserveerd met een smaakvolle jus. Gegarandeerd watertanden!

Procureur in mosterd en butchers paper, waanzinnig malse pulled pork
Pak je procureur in met butchers paper voor een heerlijk resultaat.

Poolse hotdog met Kielbasa van de BBQ
Een nog verborgen Poolse parel van de grill!

Shortribs van de Weber Smokefire (pelletgrill)
De bekende runderribben 10 uur lang gegaard op de Smokefire.

Dé ultieme BBQ pizza: Pulled pork pizza met rode ui en knoflooksaus
Haal de pulled pork maar uit de vriezer. Deze pizza wil je eten!