Niels Malse Ossenhaas met rozemarijn en knoflookjus

Een heerlijk malse ossenhaas geserveerd met een smaakvolle jus. Gegarandeerd watertanden!

Bekijk recept play_arrow
Niels Shortribs van de Weber Smokefire (pelletgrill)

De bekende runderribben 10 uur lang gegaard op de Smokefire.

Bekijk recept play_arrow
Niels Philly Cheese Steak met ribeye

De Amerikaanse klassieker rechtstreeks van de BBQ

Bekijk recept play_arrow
Niels Boeuf Bourguignon van de BBQ

De bekendste Franse stoofpot maar dan van de BBQ!

Bekijk recept play_arrow
Bastiaan Carpaccio rollade van bavette

Alle smaken van carpaccio opgerold in een bavette!

Bekijk recept play_arrow
Niels Zomerse stoofpot van de BBQ

Wat nou alleen stoven in de winter? Deze stoof is juist super lekker in de zomer!

Bekijk recept play_arrow
Niels Flat iron steak

Een sukade als steak gegrild? Jazeker!

Bekijk recept play_arrow