
Gemarineerde speklap op een broodje met coleslaw
De perfecte manier op een speklap te grillen

Black Angus ribeye met rode chimichurri
Waanzinnig stukje vlees met een heerlijke zelfgemaakte rode chimichurri

Porchetta, Italiaans buikspek van de BBQ
Deze Italiaanse klassieker wil je echt een keer gemaakt hebben!

Sate van de haas met zelfgemaakte atjar en pindasaus
Dit gerecht vind je vrijwel in elk restaurant in Nederland!

Gegrilde halve kreeft met zachte dragonboter
Deze gegrilde kreeft moet je een keer gegeten hebben!

De lekkerste dikbevleesde spareribs
Met deze spareribs maak je iedereen helemaal gek!

Traditioneel paling roken op de Weber Smokey Mountain
Deze ambacht is ook op een moderne BBQ mogelijk!

Malse Ossenhaas met rozemarijn en knoflookjus
Een heerlijk malse ossenhaas geserveerd met een smaakvolle jus. Gegarandeerd watertanden!

Philly Cheese Steak met ribeye
De Amerikaanse klassieker rechtstreeks van de BBQ