Bastiaan Black Angus ribeye met rode chimichurri

Waanzinnig stukje vlees met een heerlijke zelfgemaakte rode chimichurri

Bekijk recept play_arrow
Niels Porchetta, Italiaans buikspek van de BBQ

Deze Italiaanse klassieker wil je echt een keer gemaakt hebben!

Bekijk recept play_arrow
Bastiaan Zelfgemaakte grillworst

De knaller op elk feestje maar dan zelf gemaakt!

Bekijk recept play_arrow
Niels Sate van de haas met zelfgemaakte atjar en pindasaus

Dit gerecht vind je vrijwel in elk restaurant in Nederland!

Bekijk recept play_arrow
Niels Gegrilde halve kreeft met zachte dragonboter

Deze gegrilde kreeft moet je een keer gegeten hebben!

Bekijk recept play_arrow
Niels De lekkerste dikbevleesde spareribs

Met deze spareribs maak je iedereen helemaal gek!

Bekijk recept play_arrow
Bastiaan Koud gerookte zalm

Een van de lekkerste manier om zalm te bereiden!

Bekijk recept play_arrow
Niels Malse Ossenhaas met rozemarijn en knoflookjus

Een heerlijk malse ossenhaas geserveerd met een smaakvolle jus. Gegarandeerd watertanden!

Bekijk recept play_arrow
Niels Philly Cheese Steak met ribeye

De Amerikaanse klassieker rechtstreeks van de BBQ

Bekijk recept play_arrow