Sparerib sandwich

NIEUW RECEPT

Niels

Onze inzending van het BBQ magazine!

Bekijk recept play_arrow
Bastiaan Krokante aardappelpartjes van de BBQ

Zo maak je de lekkerste aardappels die je ooit hebt gegeten!

Bekijk recept play_arrow
Niels Kalfsentrecote met salsa verde

Kalf, het meest veelzijdige stukje vlees, Kalf!

Bekijk recept play_arrow
Bastiaan Italiaanse Salsa Verde

Het groene broertje van de salsa rossa en neefje van chimichurri!

Bekijk recept play_arrow
Niels Gegrilde zalmmoot met ravigotesaus

Een verse zalmmooi gegrild boven het houtskool. Geserveerd met een frisse ravigotesaus. Heerlijk!

Bekijk recept play_arrow
Niels Kabeljauwfilet met salsa rossa

Vandaag is rood, de kleur van mijn salsa!

Bekijk recept play_arrow
Niels Flat iron steak

Een sukade als steak gegrild? Jazeker!

Bekijk recept play_arrow
Bastiaan Luchtig platbrood met knoflooksaus

Een heerlijk brood wat je binnen een handomdraai op tafel zet!

Bekijk recept play_arrow