Bastiaan Japanse tonijn steak met wasabimayo en wakamé

Een Japanse tonijn steak van je eigen BBQ, wat wil je nog meer? Als er ...

Bekijk recept play_arrow
Niels Warm gerookte zalmzijde met Italiaanse kruiden

Een Italiaans tintje aan een echt Spakenburgs gerecht! ;)

Bekijk recept play_arrow
Niels Aziatische zalmrib

Een hele verrassende smaakexplosie!

Bekijk recept play_arrow
Niels Kabeljauw met parmaham

Een heerlijk pakketje met smaakvolle Parmaham en sappige vis

Bekijk recept play_arrow
Bastiaan Warm gerookte zalm op een bagel met tzatziki

Geniet van een heerlijk frisse bagel met warm gerookte zalm.

Bekijk recept play_arrow
Niels Gegrilde halve kreeft met zachte dragonboter

Deze gegrilde kreeft moet je een keer gegeten hebben!

Bekijk recept play_arrow
Bastiaan Koud gerookte zalm

Een van de lekkerste manier om zalm te bereiden!

Bekijk recept play_arrow
Niels Krokant gebakken kabeljauwfilet met salieboter

Op de huid gebakken zachte kabeljauwfilet met smaakvolle salieboter

Bekijk recept play_arrow
Niels Gegrilde hele forel met citrus en verse kruiden

Voel je als een vis in het water met deze gegrilde forel

Bekijk recept play_arrow
Bastiaan Tapas knoflook garnalen (garnalen in knoflookolie)

Gamba aioli één van de bekendse tapas gerechten, nog lekkerder van BBQ!

Bekijk recept play_arrow
Bastiaan De Botterbal, garnalen balletje met ontbijtspek en chilimayo

Een ultieme combinatie van garnalen en spek in een gehaktballetje.

Bekijk recept play_arrow
Niels Gerookt mosselpannetje

Traditionele mosselen met een lekkere twist!

Bekijk recept play_arrow
Niels Gegrilde zalmmoot met ravigotesaus

Een verse zalmmooi gegrild boven het houtskool. Geserveerd met een frisse ravigotesaus. Heerlijk!

Bekijk recept play_arrow
Niels Kabeljauwfilet met salsa rossa

Vandaag is rood, de kleur van mijn salsa!

Bekijk recept play_arrow
Niels Grote zoete garnalen in Hoisin saus

Een zee aan smaak met deze garnalen in Hoisinsaus!

Bekijk recept play_arrow
Bastiaan Aziatische kokossoep met gegrilde gamba’s

Heerlijke soep met subtiele smaken, ideaal als voor- of tussengerecht.

Bekijk recept play_arrow
Niels Gegrilde tonijn met wasabimayonaise

Een licht gemarineerde tonijnsteak met sesamzaadjes en wasabimayonaise

Bekijk recept play_arrow
Niels Broodje pulled zalm

Een heerlijk broodje warm gerookte zalm! Sappig, smaakvol en super simpel te maken!

Bekijk recept play_arrow
Niels Krokante garnalenspiesjes

Ik ben gek op garnalen. Vooral gecombineerd met Oosterse smaken zoals ketjap en knoflook. Deze ...

Bekijk recept play_arrow
Niels Zeebaars op een zoutsteen

Geef je zeebaars een unieke smaak met een zoutsteen

Bekijk recept play_arrow
Niels Gegrilde gamba’s met chimichurri

Probeer eens iets nieuws: gamba's met chimichurri!

Bekijk recept play_arrow
Niels Red Snapper in zoutkorst

Deze manier van bereiden zie je niet vaak maar is super lekker!

Bekijk recept play_arrow
Niels Gegrilde inktvis

Waan je in Spanje met dit prachtige gerecht met inktvis!

Bekijk recept play_arrow
Niels Warm gerookte zalm

Rook vis als een echte Spakenburger!

Bekijk recept play_arrow
Niels Oosters zalmspiesje

Blaas iedereen omver met dit heerlijke hapje van verse zalm!

Bekijk recept play_arrow
Niels Zeewolf in rookspek

Een spannende combinatie van zeewolf, spek en tapenade!

Bekijk recept play_arrow
Niels Zeebaars gerookt & gegrild

Een van onze favorieten uit de zee: verse zeebaars!

Bekijk recept play_arrow