
Koud gerookte zalm tartaar met sojasaus en wasabimayo
Heerlijk als voor- of tussengerecht!

Japanse tonijn steak met wasabimayo en wakamé
Een Japanse tonijn steak van je eigen BBQ, wat wil je nog meer? Als er ...

Warm gerookte zalmzijde met Italiaanse kruiden
Een Italiaans tintje aan een echt Spakenburgs gerecht! ;)

Kabeljauw met parmaham
Een heerlijk pakketje met smaakvolle Parmaham en sappige vis

Warm gerookte zalm op een bagel met tzatziki
Geniet van een heerlijk frisse bagel met warm gerookte zalm.

Surf&Turf spiesje: garnalen en chorizo op een stokje
De land en zee samen op 1 spiesje!

Pittige garnalenspies met knoflook en jalapeno
Deze garnalen hebben een lekkere pit!

Gegrilde halve kreeft met zachte dragonboter
Deze gegrilde kreeft moet je een keer gegeten hebben!

Traditioneel paling roken op de Weber Smokey Mountain
Deze ambacht is ook op een moderne BBQ mogelijk!

Zalmrollade met pesto en pistache korst
Met deze rollade wordt elke maaltijd een feest

Krokant gebakken kabeljauwfilet met salieboter
Op de huid gebakken zachte kabeljauwfilet met smaakvolle salieboter

Grote garnalen met pittige cajun boter
Heerlijke garnalen met een pittige boter

Gegrilde hele forel met citrus en verse kruiden
Voel je als een vis in het water met deze gegrilde forel

Gerookte makreelfilets met verse peper
Een lekkernij die je veel in Spakenburg ziet!

Oosterse oesters met wasabi, gember en ketjap
Zilte oesters met een Oosterstintje.

Tapas knoflook garnalen (garnalen in knoflookolie)
Gamba aioli één van de bekendse tapas gerechten, nog lekkerder van BBQ!

De Botterbal, garnalen balletje met ontbijtspek en chilimayo
Een ultieme combinatie van garnalen en spek in een gehaktballetje.

Gegrilde zalmmoot met ravigotesaus
Een verse zalmmooi gegrild boven het houtskool. Geserveerd met een frisse ravigotesaus. Heerlijk!

Gevulde dorade met verse tuinkruiden
Dit is onze enige echte vakantie liefde!

Grote zoete garnalen in Hoisin saus
Een zee aan smaak met deze garnalen in Hoisinsaus!

Aziatische kokossoep met gegrilde gamba’s
Heerlijke soep met subtiele smaken, ideaal als voor- of tussengerecht.

Gegrilde tonijn met wasabimayonaise
Een licht gemarineerde tonijnsteak met sesamzaadjes en wasabimayonaise

Broodje pulled zalm
Een heerlijk broodje warm gerookte zalm! Sappig, smaakvol en super simpel te maken!

Krokante garnalenspiesjes
Ik ben gek op garnalen. Vooral gecombineerd met Oosterse smaken zoals ketjap en knoflook. Deze ...

Krokante kabeljauw – kibbeling van de BBQ
Kibbeling, wie is er niet groot mee geworden?

Zeebaars op een zoutsteen
Geef je zeebaars een unieke smaak met een zoutsteen

Gegrilde gamba’s met chimichurri
Probeer eens iets nieuws: gamba's met chimichurri!

Red Snapper in zoutkorst
Deze manier van bereiden zie je niet vaak maar is super lekker!

Oosters zalmspiesje
Blaas iedereen omver met dit heerlijke hapje van verse zalm!

Zeewolf in rookspek
Een spannende combinatie van zeewolf, spek en tapenade!

Zeebaars gerookt & gegrild
Een van onze favorieten uit de zee: verse zeebaars!