bbqproof.nl Blog BBQ-blogger awards 2019!

BBQ-blogger awards 2019!

star_rate
BBQ-blogger awards 2019!

BBQ-blogger awards 2019!

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: wij zijn net als vorig jaar genomineerd voor de beste BBQ-blogger van Nederland! Hoe vet is dat. 🙂

In het weekend van 13-14 april 2019 vindt het ‘Smokey Goodness – No worries’ BBQ festival plaats in de Van Nellefabriek in Rotterdam. Op dit festival wordt naast de presentatie van het gelijknamige nieuwste boek van Jord Altuizen, ook de winnaar bekend gemaakt van de wedstrijd voor beste BBQ blogger van Nederland. Na vorig jaar net naast deze prijs te hebben gegrepen hopen we dit jaar deze gave trofee mee te mogen nemen naar Spakenburg! Ik hoor je denken: ‘hoe kan ik die twee jongens helpen om te winnen?’ Het antwoord is simpel: niet! Een deskundige vakjury bepaalt wie zich in 2019 de beste BBQ blog van Nederland mag noemen. We wachten dus in spanning af!

*UPDATE* 14 april
Helaas hebben wij nét naast de felbegeerde award ‘BBQ-blogger van 2019’ gegrepen. BBQ-Helden gingen er met de prijs vandoor. Evengoed vonden we het weer geweldig om naast Pitmaster X, BBQ Bastard en BBQ-Helden op het podium te staan. Op naar volgend jaar…

Foto door BK Photography.

Win 2 gratis tickets voor het festival én een gesigneerd boek

Omdat wij genomineerd zijn willen wij jullie als echte fans ook in het zonnetje zetten. Wij mogen namens het ‘No Worries’ festival 2 gratis festival tickets + 3 bites (zondag 14 april) èn een gesigneerd boek van Jord Althuizen weggeven! Jullie kunnen er dus bij zijn als de winnaar van de wedstrijd bekend wordt gemaakt. Hoe leuk is dat!

Hoe je kunt winnen? Simpel, volg BBQproof op Instagram en Facebook. Als je dit al doet; top, je speelt automatisch mee! 😉 Als je dit nog niet doet: klik dan hier en hier. Wij duimen voor jou, doe jij dat nu voor ons?

De winnaar maken we op zaterdag 6 april bekend op onze Facebookpagina.

Smokey Goodness van Jord Althuizen

Jord Althuizen is al jaren een bekend gezicht in de BBQ scene. Na de succesvolle lancering van zijn bedrijf ‘Smokey Goodness’ en optredens in verschillende tv-programma’s werd hij ook bekend door zijn BBQ kookboeken. Nu wordt aan deze serie een 5e deel toegevoegd: Smokey Goodness ‘No Worries BBQ’. De bekende kreet ‘No worries’ vindt zijn oorsprong in Down Under, oftewel Australië en typeert zich door heerlijke gerechten met een eerlijke basis.

Niels

Mijn doel is om jou met spannende gerechten, interessante blogs en leuke video’s te inspireren! Wij kunnen niet meer zonder BBQproof, nu jij nog! #dontskipbbqday

Lees meer

Alle reacties (2)

  1. Leuk jullie gesproken te hebben gisteren, gedeelde tweede plek is toch mooi? Maar in de dromen van Erik terechtkomen ; dan heb je wel wat bereikt! Grill ze!

    Reactie door Stevin van der Meer op 15-04-2019 om 13:48

    • Eensgelijks! Haha mooi he. Misschien was dat voor ons nog wel de mooiste prijs om te krijgen !

      Reactie door Niels op 17-04-2019 om 11:49

Laat een reactie achter

Nieuwste recepten

Bastiaan Oude kaas BBQ burger | De Amsterdamse borrelplank

De klasseke Amsterdamse borrelplak in de vorm van een burger

Bekijk recept play_arrow

Blijf op de hoogte van al onze recepten, tips en BBQ-avonturen

star_rate

Andere Blogs

star_rate
Win een BBQ-pakket t.w.v. € 225!

https://youtu.be/VArwIKKDmuE Nog een paar weken en dan wordt er weer uitbundig Sinterklaas ...

Bekijk Blogs play_arrow
Bastiaan’s favoriete BBQ-Kerstmenu

Vorige week nam Niels je al mee aan zijn Kersttafel (

Bekijk Inspiratie play_arrow
Review: de SKOTTI Grill

Lees alles over de SKOTTI portable Gas Grill!

Bekijk Review play_arrow