
Review: de Weber Summit Kamado
Wij hebben de nieuwste Weber houtskoolgrill voor jou getest!

BLOG: De lekkerste biefstuk van de BBQ
Een biefstuk op de BBQ bereiden moet je een keer gedaan hebben vinden wij.

Low & slow brisket, onze eerste ervaring!
De brisket is een van de moeilijkste stukken vlees om te maken op de BBQ. Wij hebben het geprobeerd en geven jou tips voor de beste bereiding!

Onderhoud van de Kamado Joe Classic III
Hoe maak je jouw Kamado Joe BBQ schoon zodat jij het hele jaar plezier hebt van een goed werkende BBQ? In deze blog + video laten wij dat zien!

De Kamado BBQ
De Kamado BBQ wordt steeds populairder. Maar waar moet je nou op letten bij de aanschaf van zo'n mooi apparaat?

REVIEW Weber Smokefire Pellet grill
Is een pelletgrill de BBQ van de toekomst? Wij hebben de Weber Smokefire getest en laten in deze review weten wat wij er van vinden!

Hoe maak je pastrami op de BBQ? Mijn zoektocht naar het beste en lekkerste recept.
Wat is precies pastrami en hoe maak je het?

REVIEW Bazadaise rundvlees pakket van koopeenkoe.nl
Een mooi pakket met vlees van het Bazadaise rund; prachtig mals vlees van een Nederlandse boer.