Low & slow brisket, onze eerste ervaring!

De brisket is een van de moeilijkste stukken vlees om te maken op de BBQ. Wij hebben het geprobeerd en geven jou tips voor de beste bereiding!

Bekijk Blogs play_arrow
Onderhoud van de Kamado Joe Classic III

Hoe maak je jouw Kamado Joe BBQ schoon zodat jij het hele jaar plezier hebt van een goed werkende BBQ? In deze blog + video laten wij dat zien!

Bekijk Tips & tricks play_arrow
De ideale pizza set-up voor een Weber BBQ

Met deze set-up maak jij van je Weber BBQ een pizza oven!

Bekijk Tips & tricks play_arrow
De beste pizza set-up voor een kamado BBQ

Verander je kamado in een pizzaoven met deze handige tips!

Bekijk Tips & tricks play_arrow
Zo maak je een oester open in vier stappen

Hoe maak je een oester open? Wij laten het zien in vier stappen met duidelijke foto's!

Bekijk Tips & tricks play_arrow
Zo gril je de perfecte groente op de BBQ

Vier belangrijke tips voor het grillen van de perfecte groenten!

Bekijk Tips & tricks play_arrow
Vuurbeheersing: hoe houd je jouw BBQ onder controle?

We kennen allemaal het beeld van een BBQ die helemaal volgestort wordt met houtskool en ...

Bekijk Tips & tricks play_arrow