Hoe rook je traditioneel zalm op de BBQ?

NIEUWSTE Vlog

play_arrow
Bastiaan

Warm gerookte zalm is een absolute lekkernij. Als rasechte Spakenburgers maken wij dit dan ook regelmatig. Ook op onze blog is

Bekijk Vlog play_arrow
Vuurbeheersing: hoe houd je jouw BBQ onder controle?

We kennen allemaal het beeld van een BBQ die helemaal volgestort wordt met houtskool en ...

Bekijk Blog play_arrow
BBQ tutorial #2: Hoe vlinder je een kip?

Er zijn verschillende manieren om een hele kip te bereiden. Een van onze lievelings is ...

Bekijk Vlog play_arrow
play_arrow
Review: De Weber Summit Charcoal

In deze review nemen wij jou mee tijdens onze avonturen met de Weber Summit Charcoal. ...

Bekijk Blog play_arrow
BBQ-blogger awards 2019!

Wij zijn net als vorig jaar genomineerd voor de beste BBQ-blogger van Nederland! Hoe vet is dat. :-)

Bekijk Blog play_arrow
De eerste Weber Fandag

Wij waren er bij: de allereerste Weber Fandag ooit! Hoe gaaf!

Bekijk Blog play_arrow
BBQ tutorial #1: Hoe ontvlies je een sparerib

Hoe ontvlies je een sparerib? Vlies op de sparerib? Haha, jazeker! Het was voor ons ...

Bekijk Vlog play_arrow
play_arrow